2014. augusztus 27., szerda

Az az álmom, hogy...

Tulajdonképpen nagyon 
nehéz megmondani, mi 
kell ahhoz, hogy valaki
rocksztár legyen, vagy 
híres színésznő. Mégis
rengetegen álmodnak erről. 

Tisztában vagyunk vele, hogy a Violetta szereplői elmondhatják magukról, hogy megvalósították nagy álmukat, és a jövőben minden bizonnyal az is megadatik nekik, hogy egy színpadon álljanak, rengeteg ember előtt. Mi most megpróbáltuk a stáb néhány tagját vallomásra bírni, hogy beszéljenek álmaikról.


Maritna:  "Legfőbb vágyam, hogy felnőttként a színpadon állhassak. Művész akarok lenni, és ennek érdekében mindent megteszek."



 Jorge Blanco:   "Minden vágyam, hogy énekes legyek. Látom magam egy nagy színpad kellős közepén, szólistaként. Számomra minden élet-halál kérdése lesz. Szeretnék sokat utazgatni. És tudnék neki örülni, ha szerepet kapnék egy hollywoodi filmben."


    Cande Molfese: "Szeretnék egy olyan helyen élni, ahol jól érzem magam a bőrömben. Nagy családra vágyom."


    Lodovica: "Minden érdekel, ami a színpaddal kapcsolatos: ének, tánc, színészet. Jelenleg úgy érzem, ezek közül az ének a legfontosabb számomra. Szeretnék profi énekes lenni."


  Mechi Lambre: "Minden vágyam, hogy elvégezzem a La Plata-i színművészeti főiskolát, hogy aztán minél több szerepben állhassak színpadra."


  Faco: "Az én álmom, hogy egy hollywoodi filmben szerepeljek."


   Alba Rico: "Még nem tudom, mi szeretnék lenni, de azt mindenképpen szeretném jól csinálni."


    Nicolas Garnier: "Az álmom: az életemet az éneklésnek szeretném alárendelni. Szeretnék a világ leghíresebb énekese lenni."


(A szöveg a Disney Violetta nevű újságból lett kimásolva)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése